Personvernregler

Kollekt henter IP-adressen til brukerne av kollektrammer.no  IP-adressen brukes av Google Analytics til statistikk. IP-adressen anonymiseres slik at den ikke lenger kan regnes som personopplysning. Google Analytics benytter seg av også infomasjonskapsler. Les mer om infomasjonskapsler lenger ned i teksten.

Data som sendes inn via kontaktskjemaene på nettsiden brukes kun til å svare på innsendt spørsmål/beskjed og vil aldri bli brukt til andre formål. Vi sletter personopplysningene så fort dialogen er avsluttet.

Om man huker av for mottak av vårt nyhetsbrev, lagres kun e-postadresse. E-postadressen brukes til å sende ut informasjon om kunst, innramming og utstillinger. Sletting/avmelding er mulig ved hver e-postutsendelse eller ved å kontakte oss direkte.

Opplysningene lagres på en databaseserver med kontrollert tilkobling til Internett. Tilgangen er passordbeskyttet og kryptert.

I likhet med mange andres nettsteder, bruker også kollektrammer.no informasjonskapsler i Google Analytics for å få en generell oversikt over antallet besøk og vanene blant dem som besøker våre nettsteder.“Informasjonskapsler” er små biter av informasjon som sendes til din enhet og som lagres på din enhets harddisk for å kunne gjøre det mulig for våre nettsider å oppdage det når du besøker oss. Det er mulig å slå av informasjonskapsler ved å stille inn dine preferanser mht. nettleser.

Rammemaker Jonas Leborg med org nummer 997 102 177  er ansvarlig for personopplysninger som samles inn nettstedet kollektrammer.no.