HVORFOR VELGE KUNSTGLASS/ANTI REFLEKS GLASS/REFLEKSFRITT GLASS TIL DITT KUNSTVERK

Hvis du er en kunstelsker som vil ha det beste for dine favorittverk, bør du vurdere å ramme dem inn med kunstglass i stedet for vanlig glass. Kunstglass er et spesielt glass som har flere fordeler over vanlig glass når det gjelder å beskytte og fremheve kunsten din. Her er noen av grunnene til at du bør velge kunstglass over vanlig glass:

Kunstglass har bedre lysgjennomgang

Kunstglass har en høyere grad av lysgjennomgang enn vanlig glass, noe som betyr at fargene og teksturene i kunsten din blir mer synlige og levende. Vanlig glass har ofte et grønt skjær som kan påvirke fargegjengivelsen og gjøre kunsten din mindre tiltalende.

Kunstglass har lavere refleksjon

Kunstglass har en spesiell antirefleksbehandling som reduserer refleksjonene til mindre enn 1%. Dette gjør at du kan se kunsten din tydeligere uten å bli forstyrret av gjenskinn fra lyskilder eller omgivelser. Vanlig glass har ofte høy refleksjon som kan skape distraherende speilbilder og hindre deg i å nyte kunsten din fullt ut.

Kunstglass har bedre UV-beskyttelse

Kunstglass har en UV-beskyttelse på 70% eller mer, noe som betyr at det blokkerer skadelige UV-stråler fra å nå kunsten din og forårsake falming eller skade over tid. Vanlig glass har ofte lav eller ingen UV-beskyttelse, noe som kan redusere levetiden og verdien til kunsten din.

Kunstglass lar deg se kunsten din slik den var ment å bli sett, med klare farger, fine detaljer og ingen forvrengninger. Kunstglass beskytter også kunsten din mot ytre faktorer som kan ødelegge den over tid.

Oppgrader dine innramminger med kunstglass i dag, og se selv hvor stor forskjell det kan gjøre for din kunstopplevelse!