Vi søker flere rammemakere

VI SØKER FLERE RAMMEMAKERE

Har du lyst til å lage rammer med hyggelige mennesker, i et miljø med spennende events, kunst og høyklasse håndverk?

I Kollekt liker vi å stoppe opp og slå av en prat med kundene våre, om kunsten de har med, kunsten de ønsker seg, kunstverk vi liker… hvilken ramme som passer best, til bildet, til hjemmet, til deres personlighet.

Det er derfor fint om du er utadvendt, glad i mennesker, og selvfølgelig er en mester som brenner for faget ditt, og lager byens beste rammer!

For hos oss er førsteklasses kvalitet en selvfølge; vi jobber med alle typer glass, passepartout og innramming, og liker å lytte til kundenes egne ideer og krav. Dersom de ønsker seg noe vi ikke pleier å levere, gjør vi vårt ytterste for å få tak i materialet, fargen og uttrykket de vil ha, eller finne en enda bedre løsning.

Tempoet er til tider høyt hos oss, så det er viktig å kunne jobbe effektivt under press når det trengs, og noe lørdagsjobbing må påregnes.

Vi har mange års erfaring som rammemakere, med en Norgesmester på teamet. Her kan du både lære, bryne deg og utvikle dine ferdigheter!

Send oss din CV på mail til post@kollektrammer.no

For mer informasjon, ring oss på 92092535


Kollekt Rammer holder til i Frognerveien 30 i Oslo. Vi har trivelige lokaler med hyggelig grønn bakgård, og det er enkelt å reise hit med kollektivtrafikk.

Våre rammemakere lager alle rammene til kunsten som selges på OsloNowhere.com . Vi har også stor pågang av oppdrag fra kunder i nabolaget, fra Kunstveggen.no og fra vår egen nettside. Finn mer kontakt informasjon her