Håndmalte tilpassede fargerammer

Vårt nye utvalg håndmalte tilpassede fargerammer er nå i butikken! Ubegrenset fargevalg, i alle farger du kan drømme om. Vi matcher fargen på kunstverket ditt, blander malingen for deg og håndmaler rammen her i studioet vårt.

Hvorfor skal du matche rammen med fargen på kunstverket?

Å matche rammefargen med fargen på kunstverket forsterker uttrykket og opplevelsen av kunstverket. Når fargen er nøyaktig den samme gir det en perfekt harmoni og balanse til det visuelle. Rammen løfter kunsten mot tilskueren og forbedrer synligheten til de mindre detaljene.

Kunst- og interiørtrender blir mer fargerike.

Etter pandemien har det dukket opp en ny trend innen interiørdesign; å bruke mer levende farger for å gi liv til interiøret. I et typisk skandinavisk nøytralt hvitt, svart og grått hjem introduserer folk nå myke pastellfarger og energiske primærfarger gjennom elementer som tekstiler, dekorasjon og kunst. Flere farger i livet løfter også humøret, spesielt når vinteren kommer og verden utenfor er litt mer mørk og grå.

Trenger jeg virkelig fargerike rammer?

Fargerike rammer er en relativt ny trend på kunstmarkedet, og ikke alle tilbydere kan produsere hvilken som helst farge. Du kan være heldig å finne at standard rød faktisk passer til kunstverket ditt, men hvis du vil at en spesifikk nyanse skal matche kunsten din, må du få tilpasset fargen på trerammen.

Ikke sikker på hva som passer til kunsten din?

Vi hjelper deg gjerne! Ta med et bilde av kunstverket ditt, eller selve kunsten, så kan vi hjelpe deg å finne det beste innrammingsalternativet avhengig av fargen og størrelsen på verket, størrelsen på rammen, om den trenger passepartout eller ikke, og også hvor du skal henge det, på en vegg med mer eller mindre lys, naturlig eller kunstig lys.

Ta gjerne kontakt med oss for eventuelle spørsmål!

custom coloured frames

Tags:
, , ,